Vorlesungen

V/BA: Makroökonomik I
Philipp Mundt
Die Veranstaltung beginnt in der ersten Vorlesungswoche, bitte melden Sie sich frühzeitig im VC (ohne PW) an. Weiteres erfahren Sie in der Videosprechstunde über Microsoft Teams (Anmeldeschlüssel über VC), welche zum Zeitpunkt des ersten geplanten Präsenztermines stattfindet.
V/MA: Complexity and Distribution in Economics
Mishael Milakovic
The mode of teaching will be announced in the first week of the lecture period. Please register on VC to receive the latest information.
V/MA: Financial Engineering and Systemic Risk
Mishael Milakovic
The mode of teaching will be announced in the first week of the lecture period Please register on VC to receive the latest information.

Ü/BA: Übung 1 zu Makroökonomik I
Jan Schulz
Beginn in der zweiten Semesterwoche, eine Anmeldung im VC- Kurs für die Übung ist dringend erforderlich, um die Kommunikation zu gewährleisten.
Ü/BA: Übung 2 zu Makroökonomik I
Jan Schulz
Ü/MA: Übung zu Complexity and Distribution in Economics
Mishael Milakovic
Due to Corona, the type of teaching is to be determined in the first week of the lecture period. Please urgently register on VC for the latest information.
Ü/MA: Übung zu Financial Engineering and Systemic Risk
Philipp Mundt
The tutorial will start in the second week of the semester. Please register on VC to receive the latest information. Additional information will be provided in the first virtual MS Teams Meeting which will take place at the time of the first regular tutorial.

VS (BA):Explanations in Economics and the Social Sciences
Daniel Mayerhoffer , Jan Schulz
Joint Seminar with Economics Students

Kolloquien

Doktorandenkolloquium

Tutorien

Tutorium A zu Makroökonomik I
N.N.
Beginn in der zweiten Semesterwoche, eine Anmeldung im VC- Kurs für das Tutorium ist dringend erforderlich, um die Kommunikation zu gewährleisten.
Tutorium B zu Makroökonomik I
N.N.